The way the party sandwiches work
The way the party sandwiches work
Ingredients
Brown test
White test
My bread bundle
A box of olives without sowing
Romy Cheese
cheddar cheese
Tuna can
A can of cooked corn
mayonnaise
Finger butter warmly room
Squeeze a lemon or lemon juice ready
- Hey.
The greenery we need
One or more beets depending on the quantity
A piece of tomatoes, cut into cubes pieces Mttal Btqtuaha to work and salad
Chopped parsley, chopped the quantity according to Mabthabo
- Hey.
For spices claimed we need
salt
Black pepper can be dispensed with spices you love
Paprika
---
For decoration
Chopped parsley
Pomegranate kernels
Lemon slices
----------------------
--Recipe 1--
We use brown tastes to remove the edges from the tast by cutting them with a sharp knife
Then we stick 3 pieces of test to form a rectangle
So that we can fill it in roll
We bring the filling and it is about
In the beginning put in the preparation of Taatam 15 pieces of olives or increase as we want and small cheddar cheese
Put salt and pepper and chop it with food preparation
Brush the butter and then put the filling and then roll the test roll
Next, we roll the sandwich with nylon and put it on the side
And continue in this way until the end of the filling or according to the quantity that we want to make
When serving, the rolls are cut into 2 cm slices and stacked in the dish and decorated with lemon slices on the sides of the dish.
------------------------------
- 2 recipe -
We use the white test to remove the edges of the test by cutting it with a sharp knife
We prepare the fillers
By placing a beetroot in the food processor with a slice of roumi cheese and then put salt and pepper and grind the ingredients until homogeneous
Then we grease the toast with butter and then stuff it and put another layer smelling Nachshu and put another layer cut rectangular
Stack in a tray and garnish with lemon slices and a pinch of pomegranate
-------------------------------
- Third recipe -
We prepare the filling
In a bowl put the tuna and then tomatoes and then parsley and corn and stir
Put half a lemon juice and season with salt, pepper and paprika
Mix the ingredients until they are mixed together
We cut the bread four pieces and grease mayonnaise and stuffing and then Nthom Bmghamseh blink of mayonnaise and then dip the party with chopped parsley
Work until the end of the filling
Stack in Chinese and offer
--------------------------
طريقة عمل سندوشتتات الحفلة
المقاديرتست اسمر
تست ابيض
ربطة خبز بلدي
علبة زيتون بدون بذر
جبن رومي
جبن شيدر
علبة تونة
علبة ذرة مطبوخة
مايونيز
اصبع زبدة بحرارة الغرفة
عصرة ليمونة او عصير ليمون جاهز
--
الخضرة الي نحتاجها
حبة شمندر او اكثر حسب الكمية يالي بتعملوها
حبة طماطم مقطعه قطع مكعبات متل ما بتقطعوها للتعملو سلطة
بقدونس مفروم فرم الكمية حسب مابتحبو
--
للتوابل راح نحتاج
ملح
فلفل اسود و ممكن الاستغناء عنه بالتوابل الي بتحبوها
بابريكا
---
للتزيين
بقدونس مفروم
حبات رمان
شرائح ليمون
-----------------------------
--الوصفة الاولى--
نقوم باستخدام التست الاسمر نقوم بازالة الحواف من التست بتقطيعها بالسكين حاد
ثم نقوم بالصاق 3 حبات من التست لتشكل مستطيل
لنتمكن من حشوها و لفها بشكل رول
نحضر الحشوة و هي عبارة عن
في البداية نضع في محضرة تاطعام 15 حبة من الزيتون او نزيد حسب ما نريد و جبنة شدر صغيرة
نضع ملح و فلفل و نفرمها بمحضرة الطعام
ندهن التست بالزبدة ثم نضع الحشوة ثم نلف التست رول
بعد ذلك نغلف الالساندوتش الرول بالنايلون و نضعه عل جنب
و نكمل على هذا المنوال حتي تنتهي الحشوة او حسب الكمية التي نريد ان نعملها
و عند التقديم تقطع الرولات شرائح بسمك 2 سم و ترص في الطبق و تزين بشرائح الليمون على جوانب الطبق
---------------------------------
-الوصفة الثانية -
نقوم باستخدام التست الابيض قوم بازالة الحواف من التست بتقطيعها بالسكين حاد
نقوم بتحضير الحشو
عن طريق وضع حبة شمندر في محضر الطعام مع شريحة جبن رومي ثم نضع الملح و الفلفل ونطحن المكونات حتي تتجانس
ثم نقوم بدهن حبة التوست بالزبدة ثم نقوم بحشوها و وضع عليها طبقة اخري شم نحشو و نضع طبقة اخري تقطع بالمستطيل
و ترص في صينية و تزين بشرائح الليمون و رشة رمان
-------------------------------
-الوصفة الثالثة -
نقوم باعداد الحشوة
في بولة نضع تونة ثم الطماطم ثم البقدونس و الذرة و نقلب
و نضع عليها نصف عصرة ليمونة و نتبلها بالملح و الفلفل و البابريكا
نخلط المكونات حتي تختلط مع بعضها
نقوم بقص الخبز اربع قطع و نقوم بدهنة بالمايونيز و حشوة ثم نثوم بتغميسة فس طرفة بالمايونيز ثم نغمس الطرف بالبقدونس المفروم
نعمل كمية حتي انتهاء الحشوة
ترص في الصينية و تقدم
تعليقات
إرسال تعليق