دجاج مشوى بتتبيلة الزبادى و الجنزبيل



دجاج مشوى بتتبيلة الزبادى و الجنزبيل

المقادير
 دجاجة كاملة مقطعة نصفين
علبة  زبادي
 معلقة كبيرة زيت زيتون
معلقة كبيرة جنزبيل طازة مقشر ومبشور
معلقة صغيرة كمون
معلقة صغيرة شطة
معلقة صغيرة ملح
للزينة: ليمونة مقطعة شرائح
طريقة التحضير
فى وعاء نضيف الزبادى والجنزبيل والكمون والشطة والملح و نمزجها مع بعض ونضيفه اليها الدجاج و نقلبها ثم نغطيها ونضعها بالبراد لمدة ساعة  الى ساعتين او اكثر حتي تيشرب الدجاج النكهه 
-----------
هنسخن الشواية على حرارة متوسطة وندهنها بالزيت بعد ما تسخن.
نطلع الدجاج من البراد و نضعة على الشواية 
و نقلب الدجاج على الشواية لحد ما يتحمر - من 35 ل 40 دقيقة.
ثم نضع الدجاج فى طبق التقديم ونزينة بالليمون.
اطبع هذه الصفحة

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة بيتي فور بالزبدة

طريقة عمل الكنافه بالصورة و بطريقتها الاصيله

طريقة عمل المعمول بالتمر اللين